Close
Maastrichterstraat 365 3740 Bilzen
089 41 14 08 info@lowist.be

Toegangsoplossingen voor steden, gemeenten en parken

De binnenstad van morgen is verkeersvrij, met veel ruimte om rustig te wandelen en te winkelen. Om deze autoluwe omgeving te verkrijgen, investeren steden en gemeenten steeds vaker in toegangsbeheer door te kiezen voor verzinkbare palen. Ongetwijfeld ben je al eens een verzinkbare paal van Lowist tegengekomen tijdens het winkelen of bij het maken van een wandeling in het park. Verdwijnpalen (en ook de antiterreur varianten) zullen steeds vaker terugkomen in het straatbeeld.

Lowist biedt oplossingen voor toegangscontrole

Als expert in verdwijnpalen helpt Lowist een verkeersvrije binnenstad te realiseren. Het uitgebreide aanbod aan automatisch uitschuifbare palen van Lowist biedt tal van mogelijkheden om de toegang tot steden, gemeenten en parken te beheren. Lowist staat garant voor een totale dienstverlening. Samen met de klant gaan we actief op zoek naar de gewenste en benodigde (toegangs)oplossingen.  Daarbij geven we prioriteit aan innovatieve technologieën. Bovendien staan we in voor het ontwerp, de implementatie, de installatie en de verdere opvolging nadien. Lowist staat paraat voor jouw toegangsbeheer, 24/7 én dat 365 dagen per jaar.

Betrouwbaar toegangsbeheer via de cloud

Lowist biedt eigentijds en betrouwbaar toegangsbeheer in de vorm van zelf (door)ontwikkelde bedieningszuilen en controlesoftware voor de aansturing van verdwijnpalen en informatieborden, en dit allemaal via de cloud. Dankzij het zelf ontwikkelde beheersoftware Centrigo beschik je volledig zelf over de besturing van de verzinkbare palen, dit op ieder tijdstip van de dag.

voor meer info stuur een mail naar ml@lowist.be

Benieuwd naar jouw mogelijkheden?

Vragen? Contacteer ons!

Toegangsoplossingen voor bedrijven- en parkeerterreinen

Lowist helpt en ondersteunt ook bij de regulering van het verkeer op bedrijven- en parking terreinen door middel van slagbomen. Een automatische slagboom zorgt voor een efficiënte regeling voor de toegang tot een terrein of parking. Een snelle en veilige doorstroming van het verkeer is steeds verzekerd. Dankzij dit toegangscontrolesysteem breng je gemakkelijk in kaart wie er binnen en buiten rijdt en houd je ongewenst verkeer tegelijkertijd buiten.

Lowist biedt de keuze tussen 2 soorten geautomatiseerde slagbomen, met of zonder schaarhek, die kunnen worden voorzien van een parlofoon en een identificatiesysteem met badgelezer. Lowist verzorgt zowel de installatie als de dienst na verkoop. De beheersoftware Centrigo zorgt ervoor dat je de slagbomen steeds op afstand kan bedienen op ieder tijdstip van de dag.

Ontdek meer over onze slagbomen