Close
Maastrichterstraat 365 3740 Bilzen
089 41 14 08 info@lowist.be

Toegangsbeheer, overal en altijd in de hand

Oplossingen voor toegangscontrole

Op zoek naar oplossingen voor toegangscontrole? Lowist is al meer dan 20 jaar trouwe partner in moderne mobiliteit en specialist in verzinkbare palen en slagbomen.

Toegangsoplossingen voor steden, gemeenten en parken

Lowist

Toegangsoplossingen voor steden, gemeenten en parken

De binnenstad van morgen is verkeersvrij, met veel ruimte om rustig te wandelen en te winkelen. Om deze autoluwe omgeving te verkrijgen, investeren steden en gemeenten steeds vaker in toegangsbeheer door te kiezen voor verzinkbare palen. Ongetwijfeld ben je al eens een verzinkbare paal van Lowist tegengekomen tijdens het winkelen of bij het maken van een wandeling in het park. We twijfelen er dan ook niet aan dat verdwijnpalen steeds vaker zullen terugkomen in het straatbeeld.

Als expert helpt Lowist met de implementatie van een verkeersvrije binnenstad. Het uitgebreide aanbod aan automatisch uitschuifbare palen van Lowist brengen tal van mogelijkheden met zich mee. Daarnaast staat Lowist garant voor een totale dienstverlening. Samen met de klant gaan we actief op zoek naar (toegangs)oplossingen waarbij we prioriteit geven aan innovatieve technologieën. Ook staan we zelf in voor het ontwerp, de implementatie, de installatie en de verdere opvolging nadien. Lowist staat in voor jouw toegangsbeheer, 24/7 én dat 365 dagen lang.

Dankzij onze beheersoftware Centrigo beschik je volledig zelf over de besturing van de verzinkbare palen, dit op ieder tijdstip van de dag. Lees hier meer over Centrigo!

Benieuwd naar jouw mogelijkheden?

Ontdek meer over onze verzinkbare palen    Vragen? Contacteer ons!

 

Toegangsoplossingen voor bedrijven- en parkeerterreinen

Lowist

Toegangsoplossingen voor bedrijven- en parkeerterreinen

Lowist helpt en ondersteunt ook bij de regulering van het verkeer op bedrijven- en parking terreinen door middel van slagbomen. Een automatische slagboom zorgt voor een efficiënte regeling voor de toegang tot een terrein of parking. Een snelle en veilige doorstroming van het verkeer is steeds verzekerd. Dankzij dit toegangscontrolesysteem breng je gemakkelijk in kaart wie er binnen en buiten rijdt en houd je ongewenst verkeer tegelijkertijd buiten.

Lowist biedt de keuze tussen 2 soorten geautomatiseerde slagbomen, met of zonder schaarhek, en kunnen worden voorzien van een parlofoon en een identificatiesysteem met badgelezer. Lowist verzorgt zowel de installatie als de dienst na verkoop. De beheersoftware Centrigo zorgt ervoor dat je de slagbomen steeds op afstand kan bedienen op ieder tijdstip van de dag. Lees hier meer over Centrigo

Benieuwd naar jouw mogelijkheden?

Ontdek meer over onze slagbomen  Vragen? Contacteer ons!