Close
Maastrichterstraat 365 3740 Bilzen
089 41 14 08 info@lowist.be

Toegangsoplossingen voor steden, gemeenten en parken.

Het toekomstbeeld van een binnenstad is verkeersvrij met veel ruimte om rustig te wandelen en winkelen zonder dat er een auto voor gevaarlijke verkeerssituaties kan zorgen. Om deze autoluwe omgeving te creëren, investeren steden en gemeenten fors in een betrouwbaar toegangsbeheer door bijvoorbeeld verzinkbare palen te plaatsen. Net in het plaatsen van die automatische verdwijnpalen zijn wij bij Lowist al tientallen jaren expert. Je hebt ongetwijfeld al eens een inzinkbare paal of poller van Lowist gezien in een van de Belgische grootsteden.

Lowist biedt innovatieve oplossingen voor een betrouwbaar toegangsbeheer via de cloud.

Kies je voor Lowist, dan kies je voor een partner die garant staat voor een totale dienstverlening. Dankzij ons uitgebreid aanbod aan automatisch uitschuifbare paaltjes en slagbomen, heb je tal van mogelijkheden om de toegang tot een stad, gemeente of park te beheren. Hoe weet je nu welke toegangsoplossing het best past bij je project? Geen nood want wij gaan samen met onze klanten op zoek naar toegangsoplossingen perfect op maat van het project. Elke situatie is namelijk anders.

Verder kan je bij Lowist rekenen op de nieuwste innovatieve technologieën die wij naast het ontwerp, implementatie en installatie ook verder opvolgen nadien. Lowist staat 24/7 klaar voor jouw toegangsbeheer en dat 365 dagen per jaar.

Doorheen de jaren hebben wij gekozen voor de ontwikkeling van Centrigo. Dit is een eigen cloud-based software, die u de mogelijkheid geeft om al je verdwijnpalen en slagbomen aan te sturen waar je ook bent. Zo kan je op ieder tijdstip van de dag bijvoorbeeld beslissen of een inzinkbare paal al dan niet uitgeschoven moet worden.

Verder kan je ook heel eenvoudig via de software aangeven welke verdwijnpalen op bepaalde tijdstippen ervoor moeten zorgen dat de straat autovrij is. Denk hier bijvoorbeeld aan een schoolomgeving waar men een specifieke toegangsweg tussen 7u30 en 9u30 autovrij wil maken.

Samen met jou onderzoeken we welke optie het meest geschikt is voor jouw project. Buiten de installatie voorzien wij je ook van een uitstekende dienst na verkoop. Zo zijn wij 24/7 beschikbaar het hele jaar door. 

Benieuwd naar jouw mogelijkheden?

Toegangsoplossingen voor bedrijven- en parkeerterreinen

Lowist helpt en ondersteunt ook bij de regulering van het verkeer op bedrijfs- en parkeerterreinen door middel van slagbomen. Wij werken uitsluitend met automatische slagbomen die voor een vlotte en efficiënte toegang zorgen. Een slagboom van Lowist beschikt altijd over een toegangscontrolesysteem dat eenvoudig in kaart brengt wie er binnen en buiten rijdt. 

Bij Lowist kan je kiezen uit diverse slagbomen met een uitgebreide waaier aan extra opties. Zo heb je bijvoorbeeld de mogelijkheid om een identificatiesysteem met badgelezer toe te voegen aan je gewenste slagboom. Tot slot kan je hier ook gebruik maken van onze eigen software Centrigo, waardoor je op afstand elke slagboom kan openen en sluiten.