Close
Maastrichterstraat 365 3740 Bilzen
089 41 14 08 info@lowist.be

Met Centrigo beheer je verdwijnpalen en slagbomen vanop een afstand

Enkele jaren geleden heeft Lowist ervoor gekozen om een eigen softwarepakket te ontwikkelen, genaamd Centrigo. Deze software geeft je de mogelijkheid om al je verzinkbare palen en slagbomen aan te sturen waar je ook bent. Voor een automatisch inzinkbare paal kan je bijvoorbeeld op afstand bepalen of deze al dan niet ingeschoven moeten worden. Dit is een extra service waarvan je enkel gebruik kan maken indien het een installatie van Lowist is.

Waar en wanneer gebruik je Centrigo?

Centrigo kan je raadplegen op je desktop, tablet of smartphone. Je krijgt een gedetailleerd overzicht van al je installaties verspreid op een geografische kaart. Hier kan je heel eenvoudig bepalen welke installatie al dan niet ingeschakeld moet staan.

Stel dat er in een schoolomgeving elke ochtend van maandag tot vrijdag kinderen via een bepaalde straat naar school komen. Dan is het veilig om deze straat verkeersvrij te houden tussen 7u30 en 9u. Als je hier dan een slagboom van Lowist plaatst, kan je aan de hand van onze software Centrigo aangeven dat deze slagboom tussen deze uren gesloten blijft. Wonen er mensen in deze straat, zal dit geen probleem geven. Zij krijgen een badge die ze kunnen scannen aan de toegangszuil.

De controle blijft dus volledig in eigen handen. Je kan verder zelf bepalen welke personen van je organisatie toegang krijgen tot Centrigo en dus ook toegang krijgen tot het beheer van de installaties.

De voordelen van deze software

rapportage lowist
Gedetailleerde rapportering
Toegangscontrole eigen beheer lowist
Toegangscontrole in eigen beheer
Oogopslag Lowist
Controle in één oogopslag, ook bij defecten
24/7 toegang lowist
Flexibiliteit in aansturing, 24/7