Close
Maastrichterstraat 365 3740 Bilzen
089 41 14 08 info@lowist.be

Lowist werkt aan de stad van morgen: veilig, gezond en autoluw

Als we rondom ons heen kijken kunnen we er niet omheen, het wordt alsmaar drukker in onze steden. Ruimte wordt schaars en de manier waarop we ermee omspringen bepaalt in grote mate onze levenskwaliteit.

Bij Lowist zijn we ons hier heel erg van bewust, daarom werken we al tientallen jaren proactief samen met verschillende openbare besturen en private organisaties om het wonen, werken en winkelen in onze Vlaamse steden zo conflictvrij en aangenaam mogelijk te maken.

Ben je onlangs nog gaan wandelen of winkelen in een stadscentrum? Heb je genoten van een veilige, gezellige, autovrije omgeving? Bij Lowist zijn we er fier op te mogen bijdragen aan een autoluwe stadsmobiliteit dankzij onze verdwijnpalen.

Troeven van Lowist

Onze partners en klanten verkiezen de dienstverlening van Lowist boven eender welke alternatieve oplossing, en dat vanwege de volgende eigenschappen:

   Nichespeler en specialist binnen verzinkbare palen en slagbomen. Nood aan advies? Bij Lowist reken je op uitgebreide expertise over de installaties en de hierbij horende garanties

   Onze producten bestaan uit de meest duurzame en robuuste materialen. Ook onze besturingssoftware Centrigo is ontworpen met het oog op maximale gebruiksvriendelijkheid.

   De ontwikkeling van materialen, de installatie en het onderhoud vallen onder eigen beheer. Onze innovativiteit zorgt op regelmatige basis voor nieuwe toepassingen.

     24/7 kan je beroep doen op de diensten van Lowist. Onze materialen zijn steeds voorradig zodat de installatie na de 1ste interventie ook terug operationeel is.

Veiligheid én betere luchtkwaliteit dankzij verdwijnpalen

Verdwijnpalen (de alledaagse en de antiterreur varianten) bevorderen niet alleen de veiligheid, maar zijn ook een verademing voor de stedelijke luchtkwaliteit. En dat is nodig! Onderzoek van Curieuze Neuzen toont namelijk dat de luchtkwaliteit in steden in Vlaanderen bedroevend slecht is. De uitstoot van auto’s en vrachtverkeer is daar debet aan.

Door de oplossingen in toegangsbeheer van Lowist kunnen bezoekers van onder andere Hasselt, Leuven, Antwerpen, Sint-Gillis, Bree en Tongeren inmiddels volop genieten van frisse lucht tijdens het winkelen in een autoluwe of geheel autovrije stadskern.

Contacteer Lowist
In the cloud… Betrouwbaar high-tech toegangsbeheer

De tijd waarin slecht functionerende verdwijnpalen soms hoge onkosten veroorzaakten door onderhoud en reparaties na aanrijdingen is voorbij. Lowist biedt eigentijds en betrouwbaar toegangsbeheer in de vorm van zelf ontwikkelde bedieningszuilen en controlesoftware voor de aansturing van verdwijnpalen en informatieborden, en dit allemaal via de cloud. Voeg daarbij de bedrijfszekere, state-of-the-art palen en de efficiënte plaatsing ervan, en je begrijpt waarom zoveel steden, gemeenten en bedrijven met Lowist Toegangsbeheer in zee gaan. Naar volle tevredenheid! Mede vanwege de ijzersterke 24/7 bereikbare (onderhoud)service, snelle beschikbaarheid van benodigde onderdelen en de gunstige prijs-kwaliteitverhouding.