Close
Maastrichterstraat 365 3740 Bilzen
089 41 14 08 info@lowist.be

Uitbreidingsmogelijkheden verzinkbare palen

Om een optimale veiligheidszone te garanderen is het in sommige situaties aangeraden om de installatie van de verzinkbare palen verder uit te breiden.

VVerkeerslichten inbouw bij verzinkbare palenerkeerslichten inbouw

Onze bedieningszuilen worden voorzien van ingebouwde verkeerslichten, die aangeven wanneer bestuurders veilig kunnen doorrijden. Met andere woorden verschijnt er pas een groen licht als de uitschuifbare paal volledig in de grond verzonken is.

Het gaat om een rode en oranje LED-uitvoering, geschikt om in de frontplaat van de bedieningszuil te verwerken. Elk licht heeft een diameter van 80 mm en bevat 32 led lampjes.

 

Verkeerslichten opbouw bij verzinkbare palenExterne verkeerslichten

Is de bedieningszuil niet voorzien van ingebouwde verkeerslichten, dan kan er voor externe verkeerslichten gekozen worden. Deze kunnen tegen de muur of bevestigingszuil bevestigd worden.

Het gaat hier om een rode en oranje LED-uitvoering, met een diameter van 100 mm per licht en een behuizing van IP55 polycarbonaat anti-UV.

 

Markeernagels voor voetgangers - Lowist toegangsbeheer

Markeernagels voor voetgangers

Wil je voor voetgangers markeren waar ze veilig kunnen wandelen? Dan bieden we ook markeernagels aan, met een diameter van 100 mm.

 


LED-kroon op de paal

In de meeste gevallen voorzien we onze verzinkbare palen van een LED-kroon. Deze LED-kroon knippert wanneer de paal omhoog komt en blijft knipperen zolang de uitschuifbare paal omhoog staat.

 

Uitbreidingen op verzinkbare palen - aanwezigheidsdetectorVoertuigendetector

Ten slotte bieden we ook aanwezigheidsdetectors aan. Deze worden aangesloten op een lus die onder of in de bestrating wordt gelegd. De lus wordt rond de verzinkbare paal gelegd en kan dienen als aanwezigheidslus of veiligheidslus.

 

Meer info?

Contacteer ons!