Close
Maastrichterstraat 365 3740 Bilzen
089 41 14 08 info@lowist.be

Bedieningszuilen voor verzinkbare palen

Onze verzinkbare palen gaan steeds gepaard met een bedieningszuil bestaande uit verkeerslichten en een badgelezer. Zo heeft iedere chauffeur de bevoegdheid om de verdwijnpaal te bedienen zonder daarvoor eerst contact op te moeten nemen met de centrale diensten.

Deze bedieningszuilen bestaan in verschillende uitvoeringen, afhankelijk van de situatie en de noden van het project. Lowist ontwikkelt bedieningszuilen in roestvrij staal, cortenstaal en staal (beschikbaar in alle mogelijk RAL-kleuren). De bedieningszuilen zijn verkrijgbaar in small, medium en large.

Naast het tijdloze design is er ook rekening gehouden met de zichtbaarheid van de verkeerslichten. De frontplaat, waarin de verkeerslichten gemonteerd zijn, werd verzonken in de zuil. Hierdoor verbetert de lichtkwaliteit aanzienlijk bij fel zonlicht. Bij het ontwerp van de bedieningszuilen werd ook rekening gehouden met activiteiten in uw gemeente. Door middel van een verzonken bekisting is het mogelijk om bij evenementen de zuil tijdelijk te verwijderen en af te sluiten met een deksel.

Meer info?