Uw partner in moderne mobiliteit

Kijk eens om je heen… Het wordt alsmaar drukker in onze steden. Ruimte wordt schaars, en de manier waarop we ermee omspringen bepaalt in grote mate onze levenskwaliteit.

We beseffen dit bij Lowist Toegangsbeheer maar al te goed, en daarom werken we al tientallen jaren proactief samen met talrijke openbare besturen en private organisaties om het wonen, werken en winkelen in onze Vlaamse steden zo conflictvrij en aangenaam mogelijk te maken.

Ben je onlangs nog gaan wandelen of winkelen in een stadscentrum? Genoten van een veilige, gezellige, autovrije omgeving? Bij Lowist zijn we er fier op te mogen bijdragen aan deze autoluwe stadsmobiliteit, dankzij onze slimme verdwijnpaaltjes.

 

Toegangsbeheer in de binnenstad, onze specialiteit!

Lowist Toegangsbeheer helpt steden en gemeentes (en in sommige gevallen privé-bedrijven), om het gemotoriseerd verkeer op hun grondgebied beter te modereren.

Neem nu de gemiddelde winkelstraat: deze moet op specifieke tijdstippen bereikbaar zijn voor leverende vrachtwagens, maar overdag verkeersvrij voor de winkelende fietsers en voetgangers. Deze situatie wordt mogelijk dankzij de verzinkbare paaltjes van Lowist!

 

 

State-of-the-art slagbomen

Ook bedrijven en private organisaties hebben er belang bij dat de toegang tot hun parkings en bedrijfsterreinen zo efficiënt mogelijk wordt georganiseerd, zodat werknemers, klanten, leveranciers en bezoekers op een veilige maar comfortabele manier binnen en buiten kunnen.

Om dit mogelijk te maken biedt Lowist deze organisaties oplossingen aan in de vorm van slagbomen, die op verschillende manieren kunnen worden uitgerust in functie van de gewenste resultaten.

 

 

Waar staat Lowist voor?

Onze partners en klanten verkiezen de dienstverlening van Lowist boven eender welke alternatieve oplossing, en dat vanwege de volgende eigenschappen:

  • Eerlijk, verantwoordelijk en transparant: zo adviseren we vandaag bijvoorbeeld gemeentebesturen over de verschillende garanties die ze best laten vastleggen met hun installateurs (en dus ook Lowist).
  • State-of-the-art technologie: innovatie is een sleutelwaarde van Lowist, hierdoor verleggen we steeds onze grenzen en kunnen we de klant ook regelmatig met nieuwe toepassingen en mogelijkheden verrassen.
  • 24/24 service: onze camionettes staan altijd klaar en ingeladen, zo kunnen we snel ter plaatse komen indien er een technisch probleem optreedt.
  • Veiligheid eerst: onze producten bestaan uit enkel de meest duurzame en robuuste materialen, en ook onze besturingssoftware is ontworpen met het oog op maximale veiligheid.

 

Meer lezen over onze slagbomen en verzinkbare palen

 

Aangezien deze paaltjes ook esthetisch in harmonie moeten zijn met het imago dat het bestuur, de private eindklant of de architect voor ogen heeft, is er een ruime keuze in materialen, kleuren en opties.

Van één paaltje tot een totaalplan voor de verkeerscirculatie in een stad: Lowist Toegangsbeheer toont u graag de eindeloze mogelijkheden die we met onze toepassingen kunnen voorleggen.

 

– Mathie Lowist, zaakvoerder