Lowist aandacht voor veiligheid

De software waarmee onze oplossingen voor toegangscontrole worden aangestuurd, zijn ontworpen met het oog op maximale veiligheid. Zo slagen we erin de kans op ongelukken of defecten tot het absolute minimum te beperken.

Onze robuuste, duurzame materialen zijn bovendien bestand tegen elke vorm van vandalisme.

 

Laat niets aan het toeval over met het Lowist Management City System

Onze verzinkbare palen kunnen door bevoegden ten alle tijden lokaal bediend worden, maar ook vanop afstand dankzij het digitale Lowist Management City System.

Deze software is speciaal ontworpen voor dit soort installaties, om in elke situatie de controle te behouden over alle toegangswegen die door afschermpalen worden onderbroken, zodat deze kunnen worden opengesteld indien nodig.

Ook voor onze slagbomen en andere oplossingen in toegangsbeheer voorzien we secundaire controlemechanismen voor noodsituaties, om veiligheid te garanderen in elke situatie.

 

Duurzame materialen

Het belang van duurzaamheid in toegangsbeheer valt niet te onderschatten. Wie automatische verdwijnpalen of slagbomen installeert, zoekt een installatie die lang meegaat, tegen een stootje kan, maar vooral ook veilig is.

We werken daarom enkel met de meest robuuste en duurzame materialen voor slagbomen en verzinkbare palen, die bestand zijn tegen iedere weersomstandigheden of andere vorm van slijtage.

 

Meer over onze slagbomen en verzinkbare palen