Op zoek naar oplossingen voor uw toegangscontrole? Lowist is al meer dan 20 jaar specialist in toegangsbeheer en verzinkbare palen. Wij zijn jouw partner in moderne mobiliteit.

We helpen steden en gemeentes met de implementatie van een verkeersvrije binnenstad met hulp van verzinkbare palen. Je bent onze verdwijnpalen zeker al eens tegen gekomen toen je ging winkelen of een wandeling maakte in het park.

Wij helpen bedrijven met de regulering van het verkeer op hun bedrijfsterreinen of parkings door middel van slagbomen. Zo kan je jouw toegangscontrole systematisch en eenvoudig beheren.

Welke oplossing je ook zoekt voor je toegangsbeheer, Lowist denkt met je mee.

Toegangscrontrole voor steden en gemeentes

Toegangscontrole voor gemeenten en steden - LowistDe stad van morgen is verkeersvrij, met veel ruimte om rustig te wandelen en te winkelen. Om tot deze situatie te komen investeren steden en gemeentes steeds meer in toegangsbeheer, vaak in de vorm van verzinkbare palen.

Lowist beschikt als installateur van verzinkbare palen over de nieuwste technologieën en meer dan 20 jaar ervaring. Je vindt de paaltjes van Lowist al in vele Vlaamse steden en gemeentes terug, en vele andere zullen volgen om te zorgen voor een aangename, verkeersluwe binnenstad.

Lees meer over onze verzinkbare palen

 

 

Toegangscontrole oplossingen voor bedrijfsterreinen en parkeerruimtes

Toegangscontrole Lowist

Toegangscontrole Lowist

Middelgrote en grote ondernemingen die beschikken over een bedrijfs- of parkeerterrein, hebben vaak behoefte aan systematische toegangscontrole om bij te houden wie er binnen en buiten rijdt, om ongewenst verkeer buiten te houden en misbruiken te voorkomen.

Slagbomen zijn hier doorgaans de meest aangewezen oplossing, al dan niet met schaarhek, video- of parlofoon, een identificatiesysteem met badgelezer, …

 

Lees meer over onze slagbomen