Lowist Management City System

Lowist Management City SystemHet Lowist Management City System is een netwerkgestuurd toegangscontrolesysteem voor het beheer van verzinkbare palen.

Dankzij deze software heeft u:

– Een volledige controle over uw site

– Een uitgebreid gamma van sturingsmogelijkheden

– Een selecteerbare evenementenlijst

– De mogelijkheid om 200 toegangspunten te beheren en 10.000 gebruikers.

– Overzicht van technische storingen.

 

Beheer van de toegangscontrole

In dit centrale besturingssysteem wordt via ontheffingen geregeld welke voertuigen de stad in mogen, op welke tijdstippen en via welke routes.

Via deze applicatie worden de toegangsrechten van de gebruiker bepaald. Met de software worden toegangscodes of –badges aangemaakt en beheerd. Via onderverdeling van de gebruikers in groepen kan de toegang anders worden geregeld voor bewoners, handelaars, leveranciers en hulpdiensten.

 

Lowist management city system voorbeeld

Complete flexibiliteit in aansturing

Dank zij het instellen van tijdzones kan u de verzinkbare palen tijdens bepaalde uren naar beneden sturen. Zo creëert u bv. laad- en lostijden voor leveranciers, kan u de kaarten van leveranciers tijdens bepaalde uren blokkeren, andere tijdszones voorzien voor feest- of marktdagen, en via uw computer, tablet of smartphone zien in welke positie de verzinkbare paal zich bevindt.
De software is webgebaseerd, waardoor ook de hulpdiensten de palen vanop afstand kunnen besturen. In geval van nood kunnen palen zowel individueel als in groep omlaag gestuurd worden, om zo een evacuatieroute te activeren.

 

Controle in een oogopslag

De software voorziet een grafisch overzicht van het stratenplan met alle installaties, alsook alle statusupdates van de palen. Zo kan de beheerder in een oogopslag vaststellen of een paal hoog of laag is, een storingsmelding heeft, omlaag is geschakeld voor evacuatie, …
Met camera-integratie worden videobeelden gekoppeld aan een gebeurtenis. U verzamelt op die manier gemakkelijk bewijsmateriaal, zoals een verzinkbare paal die geforceerd naar beneden gaat, of u koppelt de beelden met de lusdetectie.

Gedetailleerde rapportering

Er worden ook rapporten samengesteld door het programma, waardoor je als beheerder zowel snel een overzicht krijgt van voorgevallen storingen als aangemaakte gebruikers en hun toegangsrechten. Elke gebeurtenis wordt opgeslagen en is steeds consulteerbaar.

Het besturingssysteem is een webapplicatie en kan dus gebruikt worden vanaf elke computer via een gewone webbrowser of via een mobile toestel. Door verschillende diensten andere toegangsrechten te geven creëer je een eenvoudig en werkbare applicatie voor iedereen.

 

En de lokale bediening?

Onze verzinkbare palen zijn dus op afstand bestuurbaar. Maar daarnaast worden onze installaties uiteraard ook voorzien van een bedieningszuil, zodat chauffeurs en andere bevoegde personen de palen lokaal kunnen bedienen zonder daarvoor het Lowist Management City System te gebruiken.

Meer lezen over de bedieningszuil bij onze installaties